Kurs i depresjonsmestring (KID) utsatt til vårsemesteret 2018
Er du periodevis nedstemt eller deprimert? Går det utover både studier og livskvalitet? Da er dette kurset for deg! Vi møtes 1 gang i uka, ca 2 ½ time pr gang, 7 ganger. Tirsdager kl 14.15 - 16.30.
Vi må dessverre utsette vårt KID kurs til våren 2018, du kan melde din interesse allerede nå så hører du fra oss når vårens kurs- og gruppeprogram er fastsatt. Har du behov for individualsamtaler i mellomtiden er det bare å ta kontakt med oss for avtale.

Påmeldingsfrist: utsatt til våren -18

Oppstart: oppdatering kommer januar -18

Yoga og meditasjon

Sliter du med konsentrasjonen? Vi hjelper deg til bedre fokus og gir deg en god start på dagen.

Du lærer teknikker som gir deg økt fokus og konsentrasjon i hverdagen.

Tilbudet er et samarbeid mellom Studentrådgivinga og Studentidretten, og det er gratis å delta!

Mandager kl 8.00 - 9.00 på Studentidrettssenteret Kraft (medlemskap ikke nødvendig), Ingen krav om påmelding, bare meld deg i resepsjonen når du kommer.

 

 

Selvtillitsgruppe
Dette er en gruppe for deg som ønsker å bli tryggere sosialt og bedre kjent med deg selv i samspill med andre. Gjennom ulike oppgaver og samtaler øver vi på å bli mer sikker sosialt, å uttrykke følelser og tørre å si imot andre og vi jobber med å bedre selvbildet. Gruppen går over syv torsdager, kl 1415-1615.

 

Påmeldingsfrist: Snarest! (noen få ledige plasser)

Oppstart: Torsdag 5. oktober kl. 14.15. Oppmøte på Studentrådgivinga-

 

Sorggruppe
Samtalegruppe for studenter som har mistet nærstående personer ved dødsfall. Gruppen bruker samtaler og kreative metoder for å jobbe med tema knyttet til sorg. Gruppen samles annenhver uke, det er fortløpende påmelding. Gruppa drives i samarbeid med studentpresten.